

Miód Rzepakowo-Klonowy 650g
Nierozgrzewany miód rzepakowo-klonowy pozyskujemy z terenów województwa zachodniopomorskiego: nadleśnictwa Białogard, z rodzimej gminy Będzino a w szczególności: Miłogoszcz, Tymień, Słowienkowo, Ziębrze, Strzepowo, Dobrzyca, Strachomino, Smolne. Jego smak jest łagodny, a konsystencja po przełożeniu z beczki (po procesie krystalizacji) do słoika na zimno gładka i smarowna. Ten rodzaj miodu najszybciej ulega krystalizacji.
1. Dostawy " Menu z dowozem" do 1h tego samego dnia 2. Dostawy z "e-sklep" do 3 dni roboczych.
Miód Rzepakowo-Klonowy 650g
Nierozgrzewany miód rzepakowo-klonowy pozyskujemy z terenów województwa zachodniopomorskiego: nadleśnictwa Białogard, z rodzimej gminy Będzino a w szczególności: Miłogoszcz, Tymień, Słowienkowo, Ziębrze, Strzepowo, Dobrzyca, Strachomino, Smolne. Jego smak jest łagodny, a konsystencja po przełożeniu z beczki (po procesie krystalizacji) do słoika na zimno gładka i smarowna. Ten rodzaj miodu najszybciej ulega krystalizacji.
1. Dostawy " Menu z dowozem" do 1h tego samego dnia 2. Dostawy z "e-sklep" do 3 dni roboczych.
Miód Rzepakowo-Klonowy 650g
Nierozgrzewany miód rzepakowo-Klonowy pozyskujemy z terenów województwa zachodniopomorskiego: nadleśnictwa Białogard, z rodzimej gminy Będzino a w szczególności: Miłogoszcz, Tymień, Słowienkowo, Ziębrze, Strzepowo, Dobrzyca, Strachomino, Smolne. Jego smak jest łagodny, a konsystencja po przełożeniu z beczki (po procesie krystalizacji) do słoika na zimno gładka i smarowna. Ten rodzaj miodu najszybciej ulega krystalizacji.
Kolor/smak
Słomkowy, jasnożółty. Po krystalizacji biały, lekko żółtawy. W smaku wyrazisty. Smak i barwa miodu mogą różnić się w zależności od lokalizacji pasieki.
MIÓD Z POLSKIEJ PASIEKI HAWRAN.
Konsystencja
Po przełożeniu na zimno z beczki (po procesie krystalizacji) do słoika jest gumowa.
Data przydatności do spożycia: 2lata
Polecany przy*
wzmacnianiu organizmu i odporności. Stosowany przy przeziębieniach, alergiach, katarze siennym. Wykazuje działanie wspomagające serce i naczynia wieńcowe, a także wątrobę i drogi żółciowe.
Stosowanie:
Do przegotowanej i ostudzonej poniżej 40 °C wody, wieczorem dodać od 1 do 3 łyżeczek miodu. Polecamy dodać do tego 2 łyżeczki pyłku lub pierzgi ponieważ kilkukrotnie podwyższa to wartość biologiczną i zdrowotną takiego napoju. Wyciągnąć łyżeczkę oraz przykryć spodkiem i pozostawić na noc. Rano wymieszać i wypić na czczo, około 20 minut przed posiłkiem. Można stosować jako zamiennik słodyczy.